Ailemizin Yeni Üyesi

      Evet tam iki aydır blogumu boşvermiş durumdayım. Kış dönemi benim için oldukça yoğun ve stresli geçti. Okul ve Rad CBTS (Certificate in Ballet Teaching Studies) programı beni gerçek hayattan kopardı diyebilirim. Birde üstüne Advanced 1 bale sınavım :) evde gece 2'lere kadar ödev mi yetiştireyim yoksa yorgunluğa yenik düşüp uyuyayım mı bilemedim. Bütün bu koşturmacalı 2 ayda beni çoook mutlu eden bir olay vardı; o da kızımız Beverly'i sahiplenmemiz! JJ. ve ben hergün bu güzel şeye bakıp iyi ki bizim yanımızda diye şükrediyoruz. Tabii ki oğlumuz Johnny için de :)
    Burada "Cat Adoption Team *" diye bir organizasyon var.250'nin üstünde kediyi sahiplendirmeye çalışıyorlar.  Kedileri kişiliklerine göre kategoriye ayırmışlar. Kedi sahiplenmek isteyenler  ilk önce verilen testi yapıyorlar, daha sonra da çıkan sonuca göre kendilerine en uygun kediyi seçiyorlar. Yani ne kedi sahibleri, "aman bu kedi çok yaramaz" ya da "kucağıma hiç gelmiyor" gibi şikayetlerde bulunuyorlar, ne de tatlı kedicikler eziyet çekmek zorunda kalıyorlar. Bizde yaptığımız teste göre dünyalar tatlısı Beverly'i bulduk. Kendisi 4 yaşında ve polydactyl. Yani patisinde fazladan parmakları var! Aşağıdaki fotodan kızımın ön patisindeki "baş parmağı" nı görebilirsiniz :))


     Bize geleli iki ay olmasına rağmen Johnny ile aralarında pek bir yakınlık olmadı ne yazık ki... Kedi sahiplenmeden önce okuduğumuz yorumlarda kediler içgüdüsel nedenlerden dolayı tavşanları kovalayacağı yazıyordu ve açıkcası biraz çekinmiştik. Ama Beverly eve gelince tam tersi oldu. Bizim çılgın tavşan Johhny Beverly'i kovaladı ve hala o şekilde devam ediyorlar... :) Beverly çok sakin bir kedi, hemen koltukların, masaların altına kaçıyor Johnny kovaladıkça. Ama genel olarak ikisi de bir köşede uyuklamayı seçiyorlar...





*: http://catadoptionteam.org/

Yorumlar

Popüler Yayınlar