Gule Gule 2013!

Bu 2013 'un son gunune bir post yapmadan veda etmek istemedim. 2013 benim icin biraz zorlu bir yil oldu... Hani derler ya, 'yila nasil girersen oyle gidermis' bende pek guzel bir ruh hali ile girmemistim yeni yila acikcasi. Ustumde egitimimle ilgili sikintilar vardi ve endiseliydim. Tabii ki 2013 beni yaniltmadi :) epey bir sinandim. Zorluklar, olumsuzluklar... Insanlarin ve olaylarin gercek yuzlerini gordum, cok hayal kirikligina ugradim. Kisacasi bir uyanis yasadim.  Kim bilir belki de hepimiz ozel yasantisinda yasandi bu uyanislar. Ustelik ulke olarak da bu tarz seyler yasadigimiz icin 2013 yilini "aci yada tatli gerceklere uyanmak" yili olarak adlandiriyorum.
Saglik adina ayagimi kirdim bu yil... tum onemli islerimin ortasinda cok zamansiz oldu acikcasi. :) Hayatta yaptigimiz planlarin hicbir ise yaramadigini hatirlatti bu kucuk kaza. Bunlarin haricinde tabii ki cok guzel olaylar da oldu. Yeni arkadaslarla tanistim, cok istedigim Royal Academy of Dance bale ogretmenik sertifikasini aldim ve en onemlisi hayatimin anlami herseyim Can'im hep benimle birlikteydi...
Tabii butun bu olan olaylar aslinda hepimizin hayatta bir adim daha ileri gitmesini, bir seyler ogrenmesini ve daha da sukur etmemizi saglamiyor mu?

Ben kendi adima diyorum ki ; iyi ki bu zorluklari yasamisim, gercek yuzler ortaya cikmis ki ben de ne kadar sabirli oldugumu ogrenmisim :)
2014 hepimize once saglik sonra mutluluk versin! Para demeyecegim cunku bence insanin sevdikleri ile mutlu ve huzurlu olmasi herseyden once gelmeli. Para zaten gelir yavas yavas... :)

MUTLU YILLAR!




















Fotografin kaynagi(photo):http://puretrxtraining.wordpress.com/

Yorumlar

  1. 2014 yılı Hepimiz için çok daha güzel çok daha mutlu huzurlu ve bereketli geçer...Umuyorum diliyorum bekliyorum ..Seni seviyorum annen....!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar