BARRACKS ROAD SHOPPING CENTER'DA BİR AKŞAMÜSTÜ



Bu akşamüstü JJ ile Barracks road'a gittik. Hem birşeyler yemek, hemde dolaşmak için. İlk uğrak yerimiz, karnımız çok acıktığı için Panera Bread oldu. Amerika'ya geldiğim de burayı fırın sanmıştım, buralarda da pek fırın olmadığı için ilgimi çekmişti. JJ'de daha önceden gitmediği için birgün buraya gitmeye karar verdik. Burası aslında bir fırından çok cafe. Sandviçler, salatalar, çorbalar, tatlılar ne arasan var. Ama öyle klasik amerikan fast food restoranları gibi değil. Sandviç ekmekleri bizim ekmeklere çok benziyor. Üstelik yanına istersen cipsi elma ya da bana göre garip bir seçenek olan ekmeği alabiliyorsun. Sandviçin yanına neden ekmek yenir ki?



Bizim yediğimiz Frontega Chicken ve yanına elması :)


Burdan sonraki durak yerimiz Michaels adındaki hobi malzemeleri satan mağaza. Bizdeki tam adını bulamadım ama hani boncuk,ahşap boyama,yün falan satan yerler gibi bir yer. Ordan birşey almasak da gezmek hoşuma gidiyor.








JJ ile en çok sevdiğimiz şeylerden biri kitapçıları gezmek. Farkında olmadan orda saatlerce kalıyoruz. Yine dışarı çıkıp da gitmemezlik yapmadık ve Barnes and Noble'a gittik. Ama orada kitaplara dalmaktan fotoğraf çekmeyi unutmuşum. Artık bir daha ki sefere. Ordan çıkışta yağmur yağmaya başlamıştı bizde klasik market alışverişimizi yaparak evimize döndük.


Yorumlar

Popüler Yayınlar